environmental designinterior designRemodelSmall Space Design April 1, 2011

Montreal Townhome

Happy Friday!

Found this fabulous townhouse transformation via homedsgn.com and wanted to share it with your for a little Friday inspiration! The owners of this modest Montreal home wanted to add a second story and expand their 800 sq ft. but when building codes and restrictions ruled out this option, the ingenious team at naturehumaine developed an amazing plan with multiple split levels. By pushing out into the backyard, the architects achieved maximum space and captured wonderful natural light.

Here’s the before and after shot of the exterior! Pretty cool right?

Now, let’s take a peek inside…

 

Don’t you just love creative design?

Have a fantastic weekend!

 

All images via homedsgn.com and naturehumaine